KUNSKAPSPORTALEN MED UNIKA KURSER I FRISKVÅRD, FUNKTIONS- OCH NÄRINGSMEDICIN för hästägare och terapeuter

Psst....Vill du se ett av våra gratis webinar?

Klicka på knappen till höger och få tillgång till,
10 tips Harmonisk, Frisk och Stark häst

GRUNDARE Anna Lidén

Jag har haft förmånen att få leva och arbeta med min passion hästar under hela mitt yrkesliv. Med en bakgrund som ridlärare, yrkeslärare, hästfysioterapeut och ett flertal fortbildningar inom nutrition och alternativmedicin har jag med kunskap och erfarenhet hjälpt hästägare i decennier.

 Mitt intresse för hästens nutrition ökade när jag såg vad resultatet av en i grunden  förändrad diet kunde göra för en hästs hälsa och välmående. Att det kan vara förhållandevis enkelt att kicka igång hästens egen självläkande funktion bara man använder rätt metod och verktyg fortsätter att fascinera mig än idag. Sen år 2011 är jag nutritionist på företaget Eqvital och genom min stora bredd har jag kunnat arbeta utifrån ett helhetstänk. Att återställa och vitalisera en häst kräver både en bra plan och en engagerad hästägare där utmaningen ligger i att förstå och åtgärda den underliggande orsaken till hästens obalans eller problem. Alla hästar är individer med sin egen livshistoria och levnadsstil.

Att få dela med mig av min kunskap och erfarenhet till fler är en dröm jag haft i många år.  Nu blir drömmen sann och jag välkomnar dig att ta del av kurser både av mig och andra duktiga kollegor inom häst och hästhälsa som jag samarbetat med under många år.

Jag startade Academy of Equine Wellbeing som en gåva från hästen till dig. Jag hoppas du hittar mycket inspiration, kunskap och massor av tips på hur du kan återställa, vitalisera och stärka din häst till ett härligt hållbart liv!  

VARMT VÄLKOMMEN! ❤